Träning inför VM

VM i Singapore börjar om två dagar och landslaget med Marwin i spetsen laddar hårt. Både hjärnan och hjärtat tränas och trimmas in i det sista!

Fotosession

Landslagets obligatoriska fotosession. Traditionsenligt finns det en koppling till julen hemma i Sverige. En dag som denna, på självaste lucia! Vi har även en hejarklack bestående av Emmas mamma Karin Andersson. Samt Marwins båda föräldrar, Ninja Wallonius och Morgan ”Mogge” Blomkvist.

Suporterklubben

På plats finns även en liten men trogen supporterklubb. Ninja Wallonius är fanbärare och meste suporter i Camp Sweden med stöd av Emmas mamma, Karin Andersson som gör sitt första VM! Morgan, pappa till Marwin, är med för andra gången i VM. Morgan har fått ett smeknamn som har en koppling till den stundande julen och en viss Kalle Anka timme…
Morgan och Ninja