Emma gör debut som senior

Emma Andersson har fortsatt sin målmedvetna träning och vi har sett resultaten. Inför VM är hon mycket förväntansfull på att se vad träningen givit för resultat. Vi ställde tre frågor till Emma och nedan kan ni se henne svar. Längst ner finns också dagens tävlingsfråga – missa inte den!

 

Tre frågor till Emma

1. Vad ser du fram emot inför detta VM?

Jag ser fram emot att träffa personer igen som jag inte träffat på länge och lära känna fler. Det ska också bli roligt att se vad träningen har gett för resultat.

2. Vilken är din favoritgren?

Min favoritgren är abstrakta bilder som vi tyvärr inte kommer att memorera under VM. Jag har börjat tycka om siffror mycket mer än innan nu också.

3. Vad har minnesträning och minnesförbundet betytt för dig?

Minnesträningen har betytt mycket för mig. Det är något som jag verkligen tycker är roligt och jag har via den träffat personer som jag är väldigt glad att jag känner. Det är utmanande och jag har idag klarat sådant som jag aldrig trodde att jag skulle kunna göra. Det har fått mig att inse att jag kan klara mycket mer än vad jag tror om jag jobbar för det.

Emma got junior GOLD in Abstract Images. Historic since it is the first Swedish junior medal and it is of highest value! Go Emma Go!

Tävlingsfråga

Dagens tävlingsfåra lyder:

Vilket år började Emma Andersson att tävla i minne?

Skriv svaret i vårt på vår Facebook sida för detta inlägg. Så kommer vi lotta ut ett pris från Zogaj of Sweden bland de som ger rätt svar. Klicka här för att se vilka priser.

Bilden till höger är en ledtråd…